Dětský tábor 2019

05.07. - 14. 07. 2019 (Odjezdový den: pátek. Odjezdová místa: Mimoň, Olomouc, Prostějov)

12.07. - 21. 07. 2019 (Odjezdový den: pátek. Odjezdová místa: Praha, Plzeň, Horní Planá)

Lido Adriano leží přibližně 15 km jižně od historického města Ravenny. Typickým znakem jsou písčité pláže s pozvolným vstupem do moře.

Residence Belvedere je vybavena dvěma bazény. Apartmány jsou složeny z manželské ložnice, menším pokojem s dvěma postelemi nebo palandou, koupelnou se sprchovým koutem a dvěma balkony. Pro děti jsou rezervována spodní patra s nejbližším přístupem k moři.

Cena 6 990.- Kč zahrnuje: dopravu klimatizovaným autobusem z nástupních míst (do nástupního místa si dopravu rodiče zajistí na vlastní náklady), ubytování v 6-ti lůžkových apartmánech, plnou penzi + pitný režim (začínáme večeří, končíme večeří), závěrečný úklid, služby delegáta, služby zdravotníka, vedoucí, pojištění proti úpadku CK, vstupenku do zábavného parku Mirabilandia, Pojištění LV a úrazu není v ceně zájezdu!

Bližší informace získáte a objednávku učiníte prostřednictvím předsedů odborových organizací příslušných divizí, nebo u předsedkyně CPV.

Aktuální informace FCB: TáboryVLS.